Szalon etikett

  Házirend

  A házirend célja, hogy meghatározza az Aroma Skin&Relax szalonban tartózkodó, és a szolgáltatásokat igénybe vevő személyek egymás közötti magatartását, és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltató tevékenység magas színvonalon történő végzéséhez szükségesek.

  Környezet, relaxáció:

  - Kérjük Vendégeinket, hogy üzletünk területén őrizze meg a nyugodt hangulatot, a csendet. Kérjük, tartózkodjon a hangos beszédtől, kiabálástól és minden egyéb hangos vagy más módon zavaró tevékenységtől (pl. telefonálás, ajtó becsapás stb.).

  - Kérjük, ügyeljen az üzlet tisztaságára. Kérjük a kozmetika előtt a kihelyezett papucsra cserélni az utcai cipőt. Ha üzletünkben valahol tisztasági problémát észlel, nyugodtan jelezze.

  - Kérjük, a kezelésekre mindig időben érkezzen, a Vendégeket egymás után fogadjuk, ezért kiemelten fontos, hogy a megbeszélt időpontot mindenki komolyan vegye.

  - Maximum 10 perc késés esetén tudjuk vállalni ugyanazt a kezelést, mely meg lett beszélve. Ennél több késés esetén a masszázs, gyanta vagy egyéb szolgáltatás idejéből vonjuk le az időt, de a kezelés árát ugyanúgy 100%-ban meg kell fizetni!

  -Az egészség számunkra is kulcsfontosságú kérdés. A többi vendég és munkatársaink egészsége érdekében kérjük, hogy fertőzésgyanús esetekben a szolgáltatást egy későbbi időpontban vegyék igénybe.

   

  Időpont módosítás és lemondási feltételek:

  -Díjmentesen lemondható, áthelyezhető az időpont, amennyiben az a kezelés előtt 36 órával történik. Kiemelt időszakban (ünnepek előtt) 48 órával előtte történik.

  -Amennyiben kevesebb, mint 36, illetve 48 de több mint 24 óra van hátra, rendelkezésre álló díj fizetendő, a rendelkezésre állási díj mértéke a lemondott, vagy áthelyezett szolgáltatás értékének 50%-a.

  -Amennyiben Vendégünk nem mondja le, de nem is jelenik meg, a rendelkezésre álló díj a kezelés 100%-a, ami a következő látogatása során számlázunk.

    

   Ajándékba adott szolgáltatásaink:

   

  • Érkezéskor mindenkit megkínálunk vízzel, teával, kávéval
  • Az arckezelések mellé ajándék szolgáltatás jár
  • Ingyenes konzultáció, hogyan kell ápolni az arcbőrt, testet, milyen problémánál, milyen termékeket ajánlott használni
  • Születésnapi kedvezményként 10% árengedményt biztosítunk minden születésnapos vendégünknek (a kedvezmény a születésnapos hétre vonatkozik)
  • Folyamatosan bővülő kedvezmények és VIP hűség rendszer

   

  Köszöntjük Vendégeink sorába, további jó szépülést!

   

  Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével Vendégünk automatikusan elfogadja a Házirend szabályait.

  Aroma Skin&Relax

  1027 Bp. Szász Károly utca 2. (4-es csengő)
  alexandra@aromaskinrelax.hu
  Rakiás Alexandra
  Nagy Eszter
  László-Rezsnyák Anikó
  +36 30 373 3725
  +36 30 243 8204
  +36 30 549 2667
  Copyright © 2018 Rakiás Alexandra. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu - ADATVÉDELEM

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.