Vélemények

  Image

  Alexandra személyében megtaláltam végre azt a kozmetikus szakembert, aki nagy odafigyeléssel, gondosan kiválasztott minőségi, természetes összetevőjű anyagokkal dolgozik, és így segít bőröm rendszeres ápolásában. A kozmetika hangulata pedig már belépéskor megnyugtatja az embert. A vendégek számára bekészített ofinom tea és az aprósütemény pedig különösen kedves gesztus.

  Marton Zsuzsi

  Nagyon a hatásos, havi rendszerességgel végzett kezelés Száraz, gondolom vízhiányos bőrömet feltölti és tónust ad..... Amellett, hogy kellemes kikapcsolódást nyújt.

  Sziszi
  Image

  Szandi szívvel-lélekkel, hozzáértéssel végzi a munkáját. A(z) (arc)kezelések során a bőr megtisztul, felfrissül, a Lélek egy kis időre a Béke Szigetén megpihen.

  Harsányi Kriszti
  Image

  Tegnapi napon egy Mesotica kezelést kaptam, az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat megosztom: - a kezelés után szép, élettel teli,ragyogóbb, feszes lett a bőr - másnap is érezhetően látszott, hogy sokkal simább a bőröm mint előtte Nagyon köszönöm még egyszer a "simító" törődést!

  Garai Kriszti
  Image

  Nagyon elegedett voltam a multkori arctisztitasommal, koszonom szepen a profizmust, amit kepviselsz! Soha nem volt meg korabban olyan, hogy a kozmetikai kezeles masnapjan ugy mehettem volna az utcara/munkaba, hogy nyoma se lett volna az elozo napi arctisztito kezelesnek. Teljesen piros potty mentesen, ragyogo borrel indultam munkaba masnap! Tenyleg hihetetlen, es eddig elkepzelhetetlen volt szamomra, hogy ez lehetseges!

  Kléger Andi
  1027 Bp. Szász Károly utca 2. (4-es csengő)
  alexandra@aromaskinrelax.hu
  Rakiás Alexandra
  Nagy Eszter
  László-Rezsnyák Anikó
  +36 30 373 3725
  +36 30 243 8204
  +36 30 549 2667
  Copyright © 2018 Rakiás Alexandra. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu - ADATVÉDELEM

  Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.